Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pocta Vladimíru Havelkovi

4. 10. 2024

 

V rámci udílení prestižního ocenění Zlatý Permon za vynikající výsledky v oblasti bezpečnosti práce v báňském průmyslu za rok 2023 v kategorii 51–500 zaměstnanců byla oceněna firma Moravské naftové doly Hodonín.

 

Z řad zaměstnanců byl za přínos v této oblasti vyznamenán předseda odborové organizace MND Vladimír Havelka. Prestižní ocenění bylo Vladimíru Havelkovi uděleno 18. září na jednání v hotelu Harmonie v Luhačovicích předsedou Odborového svazu PHGN Rostislavem Paličkou a předsedou Českého báňského úřadu (ČBÚ) Martinem Štemberkou.


Slavnostního předání byl přítomen 2. místopředseda odborového svazu Jiří Waloszek, který má v gesci bezpečnost práce, svazový inspektor bezpečnosti práce Ivo Kavka a bývalý předseda OO MND a místopředseda ČMS Vladimír Baldrián.


Za hosty se jednání zúčastnil zástupce předsedy ČBÚ Radim Mžyk a ředitel odboru hornictví Dušan Havel. V pracovní části setkání účastníci diskutovali o aktuálním stavu pracovní úrazovosti, o legislativě BOZP v hornictví. Představitelé ČBÚ ocenili význam a přínos odborů při řešení otázek bezpečnosti práce a prestiž soutěže za vynikající výsledky v oblasti BOZP Zlatý Permon.

 

po.jpg

 Účastníci pracovního setkání a slavnostního předání ocenění v rámci soutěže Zlatý Permon v Luhačovicích. Zleva Dušan Havel, Jiří Waloszek, Martin Štemberka, Vladimír Havelka, Rostislav Palička, Vladimír Baldrián, Ivo Kavka a Radim Mžyk.

 

 

 

 

 

 

 

Autor,foto: Ivo Kavka, SIBP